Vår populära brunch

Varje söndag serverar vi brunch på Elisefarm! Här hittar du ett utbud av kalla och varma rätter och naturligtvis belgiska våfflor. Vår brunch har blivit mycket populär så boka gärna bord i god tid för att säkra din plats, boka på 0413 - 330 70 eller maila info@elisefarm.se

Läs mer

Golf är Friskvård!

Alla vi som spelar golf vet hur bra golfen är för hälsan! Vi är glada för att golfen äntligen fått status som Friskvård och att det nu är möjligt för arbetsgivare att skattefritt erbjuda sina anställda förmånen att spela golf och träna. Vi erbjuder nu ett förmånligt paket för Dig! Läs mer här.

Läs mer

To top

Hotell och Spa

Unna dig en vistelse på Elisefarm. Elisefarm är ett rustikt hotell i Herrgårdsmiljö mitt i Skåne! Vi har 24 rum och när du är här kan du spela golf, koppla av i vårt Spa eller bara njuta av en god måltid. Vi erbjuder även olika aktiviteter. Anläggningen utvecklas, just nu håller vi på att bygga nya hotellrum.

Boka här!

Mat på Elisefarm!

Välkommen till en matupplevelse på Elisefarm! Välkommen till restaurangen på Elisefarm som serverar spännande och vällagad mat året om för större och mindre sällskap.

Lunchmeny
fixed-background

Nyheter

Inga nyheter tillgängliga.

Elisefarm på Instagram

Följ oss här

logo