Golf training

[Translate to English:] Elisefarm - En av Sveriges bästa golfbanor!

[Translate to English:] Elisefarm erbjuder mycket bra möjligheter för varierad golfträning, både på egen hand och med tränare. På anläggningen finns en väl tilltagen Driving Range med grästee, mattor både ute och under tak, avstånd till målgreener markerat vid mattorna, en svingstudio, en puttinggreen samt en närspelsgreen med tre övningsbunkrar.

På Elisefarm hittar du två av Sveriges mest meriterade golftränare, PGA Master Professional Hasse Bergdahl och PGA Professional Christian Claesson. Golf är vår hobby och passion, att undervisa och se våra elever utvecklas är vad vi brinner för. Ingen elev är omöjlig – vi bryr oss om dig och vill att du ska få uppleva den sanna glädjen av bra golfspel.

Vi är bokningsbara för svinglektioner (med eller utan studio), närspelslektioner, spellektioner, halvdagslektioner och företagevents. Vi skräddarsyr upplägget efter dina önskemål. Vi har även en gedigen erfarenhet av att prova ut klubbor efter individuella behov. Boka gärna en ”Custom Fitting Lesson”. Vi säljer i första hand Ping och Titleist.

Läs mer om vårt utbud av lektioner och kurser på sidan Den nya Golfskolan.

Du når Hasse på hasse@elisefarm.se eller på telefon 0708 58 40 30.
Du når Christian på christian.claesson@elisefarm.se eller på telefon 0708 58 41 14.