Start playing golf

[Translate to English:] Elisefarm - En av Sveriges bästa golfbanor!

[Translate to English:]

Nybörjarträning – Erbjudande 

Elisefarm Golf Club ordnar genom golftränaren Christian Claesson, en introduktionskurs i golfspelet. Vi ger dig en grundläggande teknik för de vanligaste slagen, kännedom om de vanligaste reglerna och golfvett samt möjlighet att spela på golfbanan. Allt detta hinner vi med på två eftermiddagar! Träningen förläggs i huvudsak till eftermiddagar, alla dagar i veckan med följande schema:

Första träningspasset

Tre timmar med genomgång av grundläggande teknik i puttning, chippning och sving med järnklubbor. Provspel på banan. Genomgång av grunder i golfregler och golfvett.

Andra träningspasset

Tre timmar med genomgång av grundläggande teknik i pitchning, bunkerslag och sving med metalwoods. Spel med scorekort och lite om spelstrategi. Genomgång efteråt om hur man går vidare med golfen för att få ”Grönt Kort”, hur man kan bli medlem och vad som krävs för att få ett ”officiellt handicap” 36. 

Kursavgift: 995 kr per person inklusive lån av klubbor och ett rangekort, 4 – 8 personer per grupp. Nya kurser börjar löpande under året. Det går givetvis också bra att boka privatlektioner och kurser för 2 – 3 personer.

Anmälningar och förfrågningar till:

christian.claesson@elisefarm.se eller tfn 0708 58 41 14.

Känn er alla varmt välkomna!