Hotel

[Translate to English:]

Bo i Herrgårdsmiljö mitt i Skåne

Vi har 23 dubbelrum ( 52 bäddar ) alla med hotellstandard. Rummen är inredda i De befintliga byggnaderna - Herrgården, Stallet och Annexet och alla rum har TV och trådlöst internet. Rummen har en "hemma hos" känsla med lantlig karaktär och med utsikt över Ringsjön, golfbanan eller trädgården.

[Translate to English:]

Herrgården

I Herrgården finns det ett stort öppet kök med öppen spis, ett konferensrum för upp till 15 personer och två salonger med soffor och fåtöljer. På övervåningen finns det 6 dubbelrum alla individuellt inredda. Två av rummen är minisviter. I Herrgården finns det gott om möjlighet till samvaro i mysig miljö. I trädgården finns en pool 5x10 m som är uppvärmd under säsong.

[Translate to English:] Stallet

[Translate to English:] Stallet är en vacker gråstenslänga som tidigare varit tjänstebostad. Huset är inrett i två plan, nedre våningen har fyra stora dubbelrum med välvda stallfönster som är nygjorda i teak. Ett av dessa rum är en bröllopssvit med hörnbadkar och dubbla handfat och sängen är en romantisk gustaviansk himmelssäng  med härlig utsikt över Ringsjön och golfbanan. På övre våningen  finns det sju dubbelrum och beroende på årstid så ser man Ringsjön och golfbanan från i stort sett alla rum. Vi arbetar med naturmaterial och följer skånska traditioner med vitputsade väggar och trägolv.

[Translate to English:] Annexet

[Translate to English:] I Annexet som också kallas klubbhuset finns restaurangen, reception och en konferenslokal för upp till 25 personer. I en vinkel till Annexet ligger 6 dubbelrum. Två rum ligger på första våningen och de andra fyra finns en trappa upp.