Börja spela golf

Så här kommer du igång med golf!

Gruppträning – Erbjudande

Elisefarm Golf Club ordnar genom golftränaren Christian Claesson, en introduktionskurs i golfspelet. Vi ger dig en grundläggande teknik för de vanligaste slagen, kännedom om de vanligaste reglerna och golfvett samt möjlighet att spela på golfbanan. Allt detta hinner vi med på två eftermiddagar! Träningen förläggs i huvudsak till eftermiddagar, alla dagar i veckan med följande schema:

Första träningspasset

Tre timmar med genomgång av grundläggande teknik i puttning, chippning och sving med järnklubbor. Provspel på banan under lättsamma former. Genomgång av grunder i golfregler och golfvett.

Andra träningspasset

Tre timmar med genomgång av grundläggande teknik i pitchning, bunkerslag och sving med metalwoods. Spel med scorekort och lite om spelstrategi. Genomgång efteråt hur man går vidare med golfen för att få ”Grönt Kort”, hur man kan bli medlem och vad som krävs för att få ett ”officiellt handicap” 36.

Kursavgift: 995 kr per person inklusive bollar och lån av klubbor. Min 4 st – max 8 st personer per grupp. Nya kurser börjar löpande under året. Det går givetvis också bra att boka privatlektioner och kurser för 2 – 3 personer. 

Fortsättningskurs – Erbjudande 

Efter introduktionskursen finns det möjlighet till fortsättning med målet att klara Grönt Kort. Under 2 pass á 2 timmar så utvecklar vi de olika slagen med träning och spel. Och testar på banan hur nära Grönt Kort du har nått. Min 4 st – max 8 st personer per grupp.

Start fortsättningskurser

F1: Onsdag 9 maj 18.00-20.00
F2: Söndag 13 maj 10.00-12.00
F3: Tisdag 5 juni 18.00-20.00
F4: Söndag 10 juni 10.00-12.00

Kursavgift: 550 kr per person inklusive bollar och kompendium.

Privatpaket – Erbjudande

Vi går igenom golfens olika slag, med start på putting-green. Sen ger vi oss ut på banan och spelar och där går vi igenom de vanligaste av golfens regler, golfvett och vad som krävs för att klara Grönt Kort. Du bestämmer själv tider tillsammans med Christian. 6 pass á 50 minuter.

Pris: 2.950 kr inklusive bollar och lån av klubbor samt kompendium.

Bokningar och förfrågningar till:

christian.claesson@remove-this.elisefarm.se eller tfn 0708 58 41 14

Känn er alla varmt välkomna!