Greenfee högsäsong

Greenfee 2019

Boka din tid på Sweetspot!

Vi lämnar min golf och Golfförbundets system och istället kommer vi att använda Sweetspot som bokningssystem. Det du behöver göra är att ladda ned den kostnadsfria appen Sweetspot, som finns tillgänglig i App Store och Google Play. Du kommer direkt till nedladdningssidan genom www.onelink.to/sweetspot. Har du redan appen så kontrollera att du har den senaste uppdateringen. Att boka tid via Sweetspot är snabbt och enkelt; du som medlem kommer att kunna boka en tid genom bara tre klick i appen. 

Det nya systemet är baserat på utbud och efterfrågan vilket gör att priset varierar beroende på dag och tid, så du kan välja tid efter hur mycket du vill betala! Det här känns som framtiden, så här fungerar det inom hotell och flyg så varför inte golf? Vi är den första 18-hålsanläggningen i Skåne som bytt tidbokningssystem, men i Stockholm har Ullna gått med och i Göteborg har Hills gjort detsamma. Det finns 500 000 människor som anser sig vara golfare som inte är medlemmar i någon klubb idag. Utan ett aktivt golf id kan de inte boka tid i min golf, men i vårt nya system så är det inget problem. På det här sättet hoppas vi på att fler blir aktiva golfare!

Förutom appen som vänder sig till golfspelarna, är Sweetspot också ett affärssystem som effektiviserar administrationen för oss. Vi får ett modernt system som kommer att ge medlemmar, partners och gäster en bättre upplevelse på plats. Detta är ett steg att alltid arbeta för att skapa en attraktivare anläggning där vi kan lägga resurser på det som skapar värde.

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller känner dig osäker på hur appen fungerar. Men eftersom systemet är nytt även för oss, ber vi om lite extra tålamod så kommer vi lära oss tillsammans. Vi tar också tacksamt emot feedback, så vi tillsammans med Sweetspot kan utveckla produkten på bästa sätt.

 Vänliga hälsningar,

 

Ingrid & Lars

Slope & scorekort

Vår slopetabell hittar du här:Damer, Herrar och vårt scorekort.

Du hittar även våra lokala regler här.

Reception

Under högsäsong är receptionen öppen alla dagar mellan kl. 08.00 - 17.00. Bokning och betalning av greenfee ska göras i appen sweetspot eller i receptionen. Vi tar inte längre emot swish betalningar. Allt spel måste ankomstregistreras i receptionen. Undantag för medlemmar.

Vill du värma upp med att slå lite på driving-rangen så kan du betala med kontokort.

Gäst med introduktionskort

Innehavare av PGA-kort spelar som vår gäst en gång per år. Anmälan skall göras vid bokning, minst en dag före spel.

Boende på golfbanan

För boende finns golfpaket från 1 975 kr per person i dubbelrum med helpension och tre rätters middag, se mer under fliken "Golfpaket".

Övrigt

På Elisefarm kan du hyra följande:

  • Golfbil 400 kr / med sjukintyg 300 kr
  • Vagn 60 kr

SYDPOLEN

25% på ordinarie greenfee, det vill säga 650:- vardag, 750:- helg

Bo mitt på banan, boka Elisefarms Golfpaket!

Med vårt golfpaket får du rabatterad greenfee och kan spela så mycket som du önskar under dagen. Efter golfrundan så får du möjlighet att koppla av i vårt Spa och därefter serverar vi en härlig tre rätters middag. Paketpris inklusive logi och frukostbuffé från 1 875 kr. Se mer under fliken "Golfpaket"

För mer info maila gärna till info@remove-this.elisefarm.se