Jobba hos oss!

Bli en del av familjen på Elisefarm,

Jobba hos oss!

 

Elisefarm växer och vi söker ständigt nya medarbetare! Är du den vi söker?

SPA TERAPEUTER

Vill du vara med och bygga upp vår Spaverksamhet på Elisefarm? Vår Spa avdelning är helt ny med inomhus och utomhusjacuzzi, bastu, ångbastu, relaxavdelning både inne och ute och vi har fyra behandlingsrum där vi behöver duktig personal. Vi söker terapeuter som brinner för service och som har erfarenhet av hudvård och kroppsbehandlingar. Vill du vara med och skapa ett nytt koncept inom hudvård och skönhet? Då är tjänsten som Spaterapeut hos oss på Elisefarm rätt för dig!

För att lyckas hos oss behöver du en välutvecklad förmåga att bemöta kunder och gäster med skilda behov och förväntningar. Du kan hantera oförutsägbara situationer på ett professionellt sätt, trivs att arbeta i en startup-miljö och är snabblärd. Du stimuleras av att utveckla verksamheten och att tänka nytt. Som Spaterapeut hos oss förväntar vi oss att du brinner för förstklassig service, älskar sälj, är målinriktad, orädd, social och flexibel.

Vi söker terapeuter som kan börja en deltidsanställning med målet att bli heltidsanställd.
 

SERVERINGSPERSONAL

Vi på Elisefarm söker serveringspersonal med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet inom hotell och restaurang. Du ska vara självständig och ha lätt att planera ditt arbete. Du ska ha À la carte erfarenhet och vin/dryckeskunskap.

Positiv och inte vara rädd att rycka in där det behövs, arbetet innebär även att hjälpa till med bokningar och receptions arbete.

Tillgång till körkort och bil


FRUKOSTVÄRDINNA

Nu är vi på jakt efter dig som vill jobba som värdinna i vårt härliga frukostteam och även ha möjlighet att hjälpa till under lunchen. Omfattning deltid.


SERVERING EXTRA

Vi söker serveringspersonal! Alla över 17 år är välkomna att söka. Krävs ingen tidigare erfarenhet men vi söker dig som är positiv, social och personlig. Vi erbjuder jobb under kvällar och helger året om. 

 

Vilka är vi?

Vi är en privatägd anläggning med konferens, hotell, spa, festvåning och golfbana.

Vår golfbana rankas som nr 14 i Sverige och vi har fått en hedrande andraplats i rankingen Sveriges Bästa Golfhotell.

Vi expanderar och bygger ut med 30 nya hotellrum samt nya moderna konferenslokaler. Vårt SPA har nyligen utökats med nya behandlingsrum och varma källor utomhus.

Vill du vara med och växa med oss och jobba på en av Sveriges finaste golfbanor? Tveka inte att ansöka! 

Vi betalar lön enligt kollektivavtal. Skicka din ansökan till vår rekryteringsansvarig med ett cv och en personlig presentation. Till: tess@elisefarm.se

Varmt välkommen med din ansökan. Vi kommer att behandla alla ansökningar löpande. Ansökningar utan relevant utbildning eller erfarenhet kommer inte att behandlas.