Elisefarm - Ett Herrgårdshotell mitt i Skåne !

Bo i Herrgårdsmiljö mitt i Skåne

Vi har 22 dubbelrum med dusch och toalett alla med fyrstjärnig standard. Rummen är inredda i De befintliga byggnaderna - Herrgården, Stallet och Annexet. Alla rum har TV och trådlöst internet.

Herrgården

I Herrgården finns det ett stort öppet kök med öppen spis, ett konferensrum för upp till 14 personer och två rum med soffor och fåtöljer. På övervåningen finns det 6 dubbelrum alla individuellt inredda. Två av rummen är minisviter. Här finns det gott om möjlighet till samvaro i mysig miljö.

Stallet

Stallet är en vacker gråstenslänga som tidigare varit tjänstebostad. Huset är inrett i två plan, nedre våningen har 4 stora dubbelrum med välvda stallfönster som är nygjorda i teak. Ett av dessa rum är en bröllopssvit med hörnbadkar och dubbla handfat och sängen är en romantisk gustaviansk himmelssäng så som sig bör med utsikt över golfbanan.

På övre våningen som är helt nyinredd finns det 7 dubbelrum och man skymtar Ringsjön och golfbanan från i stort sett alla rum. Vi arbetar med naturmaterial och här är alla väggar vitputsade och golven är skeppsgolv i ek.

Annexet

I Annexet som också kallas klubbhuset finns restaurangen, reception och en konferenslokal för upp till 25 personer. I en vinkel till Annexet ligger 5 dubbelrum. Ett rum ligger på första våningen och de andra fyra finns en trappa upp.