Lokaler

Västra Flygeln 

Salen är ljus och luftig och rymmer minst 170 personer. De gamla logportarna är ersatta av smårutiga fönsterpartier och de ursprungliga balkarna finns kvar och ger salen en alldeles speciell karaktär. Normalt är salen möblerad med runda bord som fungerar bra vid diskussioner men här finns alla möjligheter att skräddarsy lokalen efter era behov. 

Teknisk utrustning: Projektor, högtalare & mikrofoner / myggor.  

Herrgården

I Herrgården tar vi emot mindre sällskap på upp till 15 personer, här sitter ni avskilt och kan diskutera i lugn och ro utan att någon stör. I direkt anslutning till konferensrummet finns ett flertal fåtöljer och soffor som är uppskattade för grupparbeten. I köket tänder vi gärna en brasa i öppna spisen och här dukar vi upp för- och eftermiddagskaffe och kanske lite ost och kex efter middagen.

Klubbhuset

Klubbhuset är från 1700-talet och inbjuder till trevlig samvaro. Konferensen i Klubbhuset är ljus och luftig med utsikt över putting-greenen och dammen. Lokalen har luftkonditionering, takmonterad projektor och bekväma konferensmöbler. Här finns det plats för upp till 25 personer. 

 

Klubbhuset v2

På våning två i Klubbhuset finner ni en ljus lokal som rymmer 25 personer i styrelsesittning.
Lokalen har luftkonditionering, takmonterad projektor och bekväma konferensmöbler. 
Vacker utsikt över dammen.

Lilla västra

Lilla västra är ljus konferenslokal för de mindre grupperna med plats för upp till 6 personer.
Lokalen finns i huvudbyggnaden i anslutning till reception, restaurang och spa.