Restaurang

Restaurangen på Elisefarm utökar!

Nu har vi flyttat upp vår restaurang i nya och fräscha lokaler på gården!

Vår matfilosofi är modern ”Mormors-mat” och bygger på smaker som man känner igen och minns. Basen är hemlagad mat från grunden med stor respekt för råvaran och moderna tillverkningsmetoder. Lokala råvaror och en utvecklad tanke om ”Jord till bord” där man tar tillvara naturens eget skafferi med örter, svamp och allehanda tillbehör genom traditionella lagringsmetoder.

På Elisefarm finns mycket vilt såsom änder och fasaner och här odlas sparris, råvaror som naturligtvis finns på menyn under säsong. Genom att följa säsongens variationer och sylta och salta kan vi använda naturens skafferi under hela året. Bli inte förvånad om du hittar våra kockar i färd med att plocka örter och svampar i området runt Elisefarm.

Vi är måna om att sätta gästen i fokus och att alltid ge något utöver det man räknat med eftersom ” gästen är ju här till fest”!

Målet är att bli ”Best in Class” och att sätta Elisefarm på den gastronomiska kartan! 

Vem vet kanske Guide Michelin hittar ut till Mitt Skåne!

Varmt välkomna!

Familjen Ingesson Linné