BLI FÖRST MED ATT SE VÅRT NYA SPA

SPA-INVIGNING 30 mars

VI SLÅR UPP PORTARNA till vårt helt nybyggda spa. Någon gång mellan 10.00-13.30 är du välkommen att kika på vårt spa, njuta av ett glas bubbel och lite tilltugg. Det nya spat som nu står färdigt består av en inomhusjacuzzi, fotbad och ångbastu. Nytt är även en stor relaxavdelning med vilosängar och soffgrupper. Utanför hittar ni tre varma källor och en stor bastu som har utsikt över golfbanan. Påbörjat är även ett stort trädäck som kommer stå klart lagom till sommaren. Den kommer inredas med solstolar, en stor bar och mysiga trägungor. Den 30 mars kommer ni ha möjlighet att se er omkring i spat, restaurangen & festsalen. På plats har ni möjlighet att delta i tävlingar och ta del av exklusiva erbjudanden. Evenemanget är kostnadsfritt och det enda du behöver göra är en föranmälan.

Observera att restaurangen & spat är stängd under tiden som invigningen pågår. Spat öppnar igen 14.00. Boka dagspa denna dag, 14.00-19.00, 425:- / person. Restaurangen är även öppen för middag under kvällen, från 19.00, glöm inte boka bord.

 

För att göra en anmälan skickar du ett mail till info@remove-this.elisefarm.se där skriver du vilket namn du vill göra bokningen i samt antalet deltagare.

När du fått en bekräftelse står du med på listan.

Varmt välkommen att fira öppningen av vårt ny spa